www.stowarzyszenie-rozwoju.pl - Biznesowo
Audytor
Strona: grantthornton.pl Celem Grant Thornton w ramach prowadzonych audytów, jest zapewnienie klientom rozwiązań najwyższej jakości, precyzyjnie dostosowanych do ich indywidualnych potrzeb. Bazując na swoim wieloletnim doświadczeniu oraz ugruntowanej wiedzy, każdy audytor zapewnia profesjonalne wsparcie. Zapraszamy do zapoznania się z listą usług doradztwa audytorskiego Grant Thornton. Tagi:
audytor, grant, thornton, audytor
PKD - wyszukiwarka kodów
Strona: www.krs-online.com.pl Na naszej stronie internetowej przygotowana została dla Państwa wyszukiwarka kodów PKD, czyli Polskiej Klasyfikacji Działalności. Jest to specjalny podział rodzajów działalności, który wykorzystywany jest przede wszystkim w Krajowym Urzędowym Rejestrze Gospodarki Narodowej. Na jego podstawie powstają także zestawienia statystyczne. Warto odwiedzić naszą stronę internetową, aby dowiedzieć się czegoś więcej na temat działalności. Tagi:
zobacz, więcej, już, dziś!, pkd - wyszukiwarka kodów
Strona: luvena.pl Podstawowym obszarem działalności przedsiębiorstwa Luvena SA jest produkcja różnego rodzaju nawozów sztucznych oraz mineralnych dla rolnictwa i ogrodnictwa, a także wytwarzanie specjalistycznych impregnatów do drewna. Obecnie rozwijamy się również w branży deweloperskiej i inwestycyjnej, oferując różnego rodzaju nieruchomości magazynowe, produkcyjne oraz biurowe w obiektach istniejących oraz w budowanym, nowoczesnym Parku przemysłowym pod Poznaniem. Tagi:
innowacyjny, biznes, -, luvena, sa, http://luvena.pl/
logistyka paliwowa
Strona: https: Nasza firma zajmuje się dystrybucją nowoczesnego oprogramowania, dzięki któremu możliwe jest na przykład zarządzanie flotą przy pomocy GPS oraz mobilne płacenie za parking. Do zadań platformy należy również logistyka paliwowa, która polega na przykład na monitorowaniu dokonanych tankowań i określeniu sposobu ich zużycia. Tagi:
monitorowanie, stanu, paliwa, logistyka paliwowa
Rachunkowość
Strona: https: Księgowość to trudna branża. Tutaj znajomy ma do czynienia z prawdziwymi specjalistami, doskonale wykwalifikowanymi i doświadczonymi. Mówił, że biuro rachunkowe Bydgoszcz to z pewnością jedna z najlepszych jego decyzji. Drugą natomiast była oferta księgowość Bydgoszcz. Prowadzenie ksiąg dzięki tej ofercie odbywa się również bardzo sprawnie i nie sposób znaleźć jakiejkolwiek wady w tej ofercie. Tagi:
księgowość, bydgoszcz, rachunkowość
Warszawa wirtualne biuro
Strona: grandnovacenter.pl Przygotowaliśmy pakiet usług, które pozwalają na zwiększenie prestiżu przedsiębiorstwa oraz pełne wsparcie w obsłudze korespondencji. Oferowane przez Grand Nova Center wirtualne biuro w Warszawie jest doskonałym miejscem do zorganizowania spotkania biznesowego albo przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej. Oprócz tego nasi pracownicy zajmą się zarządzaniem przesyłkami wychodzącymi oraz przychodzącymi. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej. Tam znajdą Państwo wszystkie niezbędne informacje. Tagi:
grand, nova, center, warszawa wirtualne biuro
Restrukturyzacja przedsiębiorstwa
Strona: zimmermanfilipiak.pl Utrata klientów, działania windykacyjne - to tylko część z problemów, z jakimi spotykają się właściciele zadłużonych firm. Restrukturyzacja przedsiębiorstwa to szereg działań, które mają za zadanie m.in. uratować upadającą spółkę przed bankructwem i pomóc przedsiębiorcy z zadłużeniami i egzekucjami cywilnymi. Tagi:
roziwązania, dla, firm, w, kryzysie, restrukturyzacja przedsiębiorstwa
Pranie tapicerki
Strona: top-mop.com.pl Brudne ubrania nie stanowią żadnego problemu. Co jednak zrobić, kiedy zabrudzą się bardziej kłopotliwe tekstylia? Nasza firma oferuje profesjonalne pranie wykładzin, tapicerek oraz dywanów. Sprzęty i środki chemiczne, którymi dysponujemy, pomogą nie tylko usunąć widoczne zabrudzenia, ale także odświeżyć tkaniny i przywrócić im atrakcyjny wygląd. Tagi:
czyszczenie, wykładzin, i, dywanów, pranie tapicerki
Apple Pay
Strona: https: Teraz możesz skorzystać z najnowszej usługi w naszym banku, pozwalającej na płacenie zbliżeniowe np. iPhone'em. Za pomocą Apple Pay możesz w bezpieczny sposób płacić również smartwatchem lub iPadem. Z usługi możesz skorzystać wszędzie, gdzie jest możliwa płatność zbliżeniowa. Dane Twojej karty są całkowicie bezpieczne - nie są udostępniane podczas transakcji ani przechowywane w telefonie. Konfiguracja usługi jest bardzo prosta i została opisana na naszej stronie. Tagi:
płać, zbliżeniowo, smartfonem, lub, smartwatchem, apple pay
Tłumaczenia polsko-angielskie
Strona: https: Zajmujemy się przekładem specjalistycznych tekstów naukowych, streszczeń, prezentacji, listów przewodnich oraz odpowiedzi na recenzje. Nasze usługi obejmują nie tylko tłumaczenia polsko - angielskie, ale także redakcję treści pod kątem gramatycznym, interpunkcyjnym, stylistycznym i logicznym, w celu uczynienia go zrozumiałym dla odbiorcy. Tagi:
przekład, tekstów, tłumaczenia polsko-angielskie
Kredyt pod zastaw dla firm
Strona: https: Jeśli prowadzisz przedsiębiorstwo i potrzebujesz pieniędzy, to mamy dla Ciebie rozwiązanie. Kredyt pod zastaw dla firm, to opcja dla wszystkich przedsiębiorców, którym nie udało się uzyskać wsparcia finansowego od banku. W naszych transakcjach nie wymagamy udziału poręczyciela, a umowę zawieramy na okres od 6 do 12 miesięcy. Tagi:
pomoc, finansowa, dla, firmy, kredyt pod zastaw dla firm
Prowadzenie ksiąg rachunkowych
Strona: https: Nasza firma od wielu lat pomaga dużym i małym przedsiębiorstwom w skupieniu się na ich sprawach biznesowych, zamiast na prowadzeniu dokumentacji dotyczącej finansów. Golden Tax to usługowe prowadzenie ksiąg rachunkowych, które obejmuje nie tylko raportowanie wyników działalności firmy oraz udział w ewentualnych postępowaniach podatkowych, ale i sporządzanie rocznego sprawozdania finansowego, pomoc w procesie przejęcia lub połączenia z innym przedsiębiorstwem, a także przygotowywanie pism wyjaśniających. Tagi:
usługowe, prowadzenie, ksiąg, rachunkowych, prowadzenie ksiąg rachunkowych
Audyt RODO
Strona: https: Nasza firma opracowała autorski system, który umożliwia kompleksowe wsparcie tak, by audyt RODO (Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych) został przeprowadzony poprawnie. Nasze usługi obejmują weryfikację aktualnego stopnia zgodności z Rozporządzeniem oraz prace zapewniające uzyskanie zgodności. Pomaga to uniknąć płacenia kar finansowych w przyszłości oraz pozwoli zapewnić jak największą ochronę danych osobowych. Tagi:
, audyt rodo
Warta ubezpieczenie mieszkania
Strona: https: Odpowiednio dobrana polisa pokryje koszty wyrządzonych szkód podczas kradzieży, dewastacji, a nawet zalania kwatery. Warta oferuje ubezpieczenie mieszkania, które w przypadku nieprzewidzianych zdarzeń zagwarantuje ochronę Tobie i Twoim najbliższym. Oferta dotyczy domów jednorodzinnych i letniskowych. Tagi:
ubezpiecz, swój, dom, warta ubezpieczenie mieszkania
pożyczka na zakup auta Warszawa
Strona: grantis.pl Kredyt może otrzymać każda osoba fizyczna oraz przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą. W naszym biurze konsultanci poproszą Cię o przedstawienie m.in. polisy OC oraz wykazu rachunków za wodę, prąd lub gaz. Jeśli interesuje Cię pożyczka na zakup auta w Warszawie zachęcamy do kontaktu z naszym przedstawicielem. Tagi:
samochód, na, raty, pożyczka na zakup auta warszawa
Białe certyfikaty pozyskiwanie
Strona: https: Od lat współpracujemy z ogromnymi grupami przemysłowymi. Za naszym pośrednictwem uzyskasz świadectwo poświadczające optymalizację zużycia energii w przedsiębiorstwie. Pomagamy przedsiębiorstwom uzyskiwać białe certyfikaty. Pozyskiwanie dodatkowych źródeł finansowania na inwestycje energetyczne także leży w zakresie naszych usług. Tagi:
branża, energetyczna, białe certyfikaty pozyskiwanie
Kurs Excel Warszawa
Strona: https: Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, jak ważne są dzisiaj dodatkowe umiejętności i kompetencje. Odpowiadamy na oczekiwania pracowników oraz uczniów, którzy zainteresowani są szkoleniami komputerowymi. Dużą popularnością cieszy się kurs Excel w Warszawie, który organizowany jest zarówno dla osób początkujących, jak i zaawansowanych. Tagi:
przydatne, szkolenia, informatyczne, kurs excel warszawa
Porady dotyczące upadłości firmy
Strona: https: Jako odpowiedzialna kancelaria prawna z biurem w Warszawie jesteśmy nieustannie gotowi do świadczenia usług na rzecz naszych Klientów biznesowych. Oznacza to przede wszystkim możliwość przekazania opieki nad przedsiębiorstwem syndykowi masy upadłościowej - w przypadku postępowania upadłościowego lub też wszczęcia postępowania naprawczego. Tagi:
, porady dotyczące upadłości firmy