www.stowarzyszenie-rozwoju.pl - Biznesowo
Audytor
Strona: grantthornton.pl Celem Grant Thornton w ramach prowadzonych audytów, jest zapewnienie klientom rozwiązań najwyższej jakości, precyzyjnie dostosowanych do ich indywidualnych potrzeb. Bazując na swoim wieloletnim doświadczeniu oraz ugruntowanej wiedzy, każdy audytor zapewnia profesjonalne wsparcie. Zapraszamy do zapoznania się z listą usług doradztwa audytorskiego Grant Thornton. Tagi:
audytor, grant, thornton, audytor
Archiwizacja dokumentów księgowych
Strona: famma.pl Archiwizacja dokumentów księgowych i kadrowych, a także akt i różnego rodzaju ważnych pism. To tylko część z naszej bogatej oferty związanej z ważnymi pismami ich archiwizacją i ogólnym katalogowaniem. Jeśli poszukują Państwo nowoczesnego archiwum w Krakowie lub w okolicy zapraszamy do współpracy z naszym biurem. Prócz archiwizacji dokumentacji, oferujemy również takie usługi jak niszczenie dokumentów. Mamy wieloletnie doświadczenie i ogromną grupę Klientów zadowolonych z naszych usług. Tagi:
famma, -, archiwizacja, dokumentów, księgowych, archiwizacja dokumentów księgowych
PKD - wyszukiwarka kodów
Strona: www.krs-online.com.pl Na naszej stronie internetowej przygotowana została dla Państwa wyszukiwarka kodów PKD, czyli Polskiej Klasyfikacji Działalności. Jest to specjalny podział rodzajów działalności, który wykorzystywany jest przede wszystkim w Krajowym Urzędowym Rejestrze Gospodarki Narodowej. Na jego podstawie powstają także zestawienia statystyczne. Warto odwiedzić naszą stronę internetową, aby dowiedzieć się czegoś więcej na temat działalności. Tagi:
zobacz, więcej, już, dziś!, pkd - wyszukiwarka kodów
Strona: luvena.pl Podstawowym obszarem działalności przedsiębiorstwa Luvena SA jest produkcja różnego rodzaju nawozów sztucznych oraz mineralnych dla rolnictwa i ogrodnictwa, a także wytwarzanie specjalistycznych impregnatów do drewna. Obecnie rozwijamy się również w branży deweloperskiej i inwestycyjnej, oferując różnego rodzaju nieruchomości magazynowe, produkcyjne oraz biurowe w obiektach istniejących oraz w budowanym, nowoczesnym Parku przemysłowym pod Poznaniem. Tagi:
innowacyjny, biznes, -, luvena, sa, http://luvena.pl/
Ulokuj swoje wirtualne biuro w Poznaniu
Strona: https: Planujesz otwarcie sklepu internetowego? Nie potrzebujesz do tego celu obszernych gabinetów i nowoczesnych wnętrz, ale potrzebny Ci adres i skrzynka pocztowa? Wirtualne biuro - to rozwiązanie, które doskonale sprosta Twoim oczekiwaniom. Razem z Vibiuro możesz rozpocząć działalność w Poznaniu, Gdańsku, Warszawie czy Krakowie. Tagi:
vibiuro, -, strategie, dla, nowoczesnych, biur, ulokuj swoje wirtualne biuro w poznaniu
logistyka paliwowa
Strona: https: Nasza firma zajmuje się dystrybucją nowoczesnego oprogramowania, dzięki któremu możliwe jest na przykład zarządzanie flotą przy pomocy GPS oraz mobilne płacenie za parking. Do zadań platformy należy również logistyka paliwowa, która polega na przykład na monitorowaniu dokonanych tankowań i określeniu sposobu ich zużycia. Tagi:
monitorowanie, stanu, paliwa, logistyka paliwowa
Rachunkowość
Strona: https: Księgowość to trudna branża. Tutaj znajomy ma do czynienia z prawdziwymi specjalistami, doskonale wykwalifikowanymi i doświadczonymi. Mówił, że biuro rachunkowe Bydgoszcz to z pewnością jedna z najlepszych jego decyzji. Drugą natomiast była oferta księgowość Bydgoszcz. Prowadzenie ksiąg dzięki tej ofercie odbywa się również bardzo sprawnie i nie sposób znaleźć jakiejkolwiek wady w tej ofercie. Tagi:
księgowość, bydgoszcz, rachunkowość
Warszawa wirtualne biuro
Strona: grandnovacenter.pl Przygotowaliśmy pakiet usług, które pozwalają na zwiększenie prestiżu przedsiębiorstwa oraz pełne wsparcie w obsłudze korespondencji. Oferowane przez Grand Nova Center wirtualne biuro w Warszawie jest doskonałym miejscem do zorganizowania spotkania biznesowego albo przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej. Oprócz tego nasi pracownicy zajmą się zarządzaniem przesyłkami wychodzącymi oraz przychodzącymi. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej. Tam znajdą Państwo wszystkie niezbędne informacje. Tagi:
grand, nova, center, warszawa wirtualne biuro
Restrukturyzacja przedsiębiorstwa
Strona: zimmermanfilipiak.pl Utrata klientów, działania windykacyjne - to tylko część z problemów, z jakimi spotykają się właściciele zadłużonych firm. Restrukturyzacja przedsiębiorstwa to szereg działań, które mają za zadanie m.in. uratować upadającą spółkę przed bankructwem i pomóc przedsiębiorcy z zadłużeniami i egzekucjami cywilnymi. Tagi:
roziwązania, dla, firm, w, kryzysie, restrukturyzacja przedsiębiorstwa
Usługi księgowe Gdańsk
Strona: https: Jesteśmy biurem rachunkowym z Gdańska, w którym pracują osoby obdarzone szczegółową wiedzą z zakresu podatków i księgowości. Działamy szybko, profesjonalnie i niezawodnie, o czym przekonało się już wielu klientów. Dołącz do nich i przekonaj się sam o naszym profesjonalizmie. Z pewnością będziesz zadowolony z tej współpracy. Tagi:
, usługi księgowe gdańsk
Pranie tapicerki
Strona: top-mop.com.pl Brudne ubrania nie stanowią żadnego problemu. Co jednak zrobić, kiedy zabrudzą się bardziej kłopotliwe tekstylia? Nasza firma oferuje profesjonalne pranie wykładzin, tapicerek oraz dywanów. Sprzęty i środki chemiczne, którymi dysponujemy, pomogą nie tylko usunąć widoczne zabrudzenia, ale także odświeżyć tkaniny i przywrócić im atrakcyjny wygląd. Tagi:
czyszczenie, wykładzin, i, dywanów, pranie tapicerki
Apple Pay
Strona: https: Teraz możesz skorzystać z najnowszej usługi w naszym banku, pozwalającej na płacenie zbliżeniowe np. iPhone'em. Za pomocą Apple Pay możesz w bezpieczny sposób płacić również smartwatchem lub iPadem. Z usługi możesz skorzystać wszędzie, gdzie jest możliwa płatność zbliżeniowa. Dane Twojej karty są całkowicie bezpieczne - nie są udostępniane podczas transakcji ani przechowywane w telefonie. Konfiguracja usługi jest bardzo prosta i została opisana na naszej stronie. Tagi:
płać, zbliżeniowo, smartfonem, lub, smartwatchem, apple pay
Tłumaczenia polsko-angielskie
Strona: www.prosciediting.pl Zajmujemy się przekładem specjalistycznych tekstów naukowych, streszczeń, prezentacji, listów przewodnich oraz odpowiedzi na recenzje. Nasze usługi obejmują nie tylko tłumaczenia polsko - angielskie, ale także redakcję treści pod kątem gramatycznym, interpunkcyjnym, stylistycznym i logicznym, w celu uczynienia go zrozumiałym dla odbiorcy. Tagi:
przekład, tekstów, tłumaczenia polsko-angielskie
Kredyt pod zastaw dla firm
Strona: https: Jeśli prowadzisz przedsiębiorstwo i potrzebujesz pieniędzy, to mamy dla Ciebie rozwiązanie. Kredyt pod zastaw dla firm, to opcja dla wszystkich przedsiębiorców, którym nie udało się uzyskać wsparcia finansowego od banku. W naszych transakcjach nie wymagamy udziału poręczyciela, a umowę zawieramy na okres od 6 do 12 miesięcy. Tagi:
pomoc, finansowa, dla, firmy, kredyt pod zastaw dla firm
obsługa kadrowo płacowa
Strona: www.biurorewers.pl Jedną z najważniejszych propozycji dla naszych klientów jest rozliczanie wynagrodzeń, a także umów. Wykonywana przez nasze biuro obsługa kadrowo płacowa dotyczy także tworzenia baz danych dotyczących pracowników oraz reprezentowania klientów przed właściwymi instytucjami, w tym Urzędem Skarbowym czy ZUS-em. Tagi:
rozliczanie, wynagrodzeń, i, umów, obsługa kadrowo płacowa
Kantor Park Poznań
Strona: www.kantorpark.pl Kompleksowa obsługa w pewnych branżach powinna być standardem i takie właśnie założenie przyświecało nam, gdy zakładaliśmy naszą placówkę w Poznań Kantor Park zapewnia więc możliwość wymiany oraz sprawdzenia kursu walut telefonicznie, co jest szczególnie istotne w przypadku osób będących w podróży, które czasami pojawiają się u nas o bardzo niekonwencjonalnych godzinach. Tagi:
, kantor park poznań
Prowadzenie ksiąg rachunkowych
Strona: https: Nasza firma od wielu lat pomaga dużym i małym przedsiębiorstwom w skupieniu się na ich sprawach biznesowych, zamiast na prowadzeniu dokumentacji dotyczącej finansów. Golden Tax to usługowe prowadzenie ksiąg rachunkowych, które obejmuje nie tylko raportowanie wyników działalności firmy oraz udział w ewentualnych postępowaniach podatkowych, ale i sporządzanie rocznego sprawozdania finansowego, pomoc w procesie przejęcia lub połączenia z innym przedsiębiorstwem, a także przygotowywanie pism wyjaśniających. Tagi:
usługowe, prowadzenie, ksiąg, rachunkowych, prowadzenie ksiąg rachunkowych